happy-arab-guy-student-learning-foreign-language-online.jpg

O nama

JEZIČKI SVET je edukativni centar u Beogradu, osnovan sa željom da deci, mladima i odraslima pruži mogućnost da u pozitivnoj atmosferi i prijatnom prostoru uče strane jezike (nemački, engleski, francuski, srpski) i dobiju mentorsku podršku u učenju za sve potrebe iz oblasti obrazovanja.

Naš tim čine stručni i posvećeni predavači sa bogatim iskustvom u podučavanju stranih jezika, profesori i stručni saradnici koji s ljubavlju obavljaju svoj posao.

Bilo da je u pitanju podrška u praćenju školskog programa, prelazak određenog jezičkog nivoa ili samo želja da se upoznate sa stranim jezikom – mi smo tu za vas.

Nastava se odvija u malim grupama od 4 do 8 polaznika, uz mogućnost organizovanja individualnih i poluindividualnih časova. 

U našem edukativnom centru kursevi prate tok školske godine i traju 10 meseci, sa pauzom tokom letnjeg i zimskog raspusta.

Hajde da učimo zajedno!

Upis je moguć tokom čitave školske godine!

Pored opštih kurseva stranih jezika, JEZIČKI SVET organizuje:

Kreativne jezičke radionice i zimske književne dane za decu

Kurseve predmetne nastave

Pripremu za malu mature

Kurseve poslovnog engleskog jezika

Kurseve nemačkog jezika za medicinare

Zašto mi?

JEZIČKI SVET je sredina koja će vam pružiti podršku da kroz međusobno druženje u prijatnoj atmosferi, uz aktivno mentorstvo i posvećenost predavača, steknete nova i razvijete postojeća znanja i uspešno primenite stečene jezičke veštine.
Prednost naših kurseva i časova:
boy-in-headphone-during-homeschooling-2021-08-31-22-23-55-utc-min