O kursu

Najčešći problem sa kojim se polaznici susreću u procesu učenja jezika jeste da taj isti jezik progovore uprkos tome što poseduju solidno, a nekada i veoma dobro, gramatičko poznavanje jezika ili razumeju jezik kada slušaju muziku, sagovornika ili gledaju film no zapnu kada sami treba da sastave rečenicu. Razlog ovome je pasivno poznavanje jezika.

 

Cilj KONVERZACIJSKIH KURSEVA STRANIH JEZIKA jeste da polaznici dobiju priliku da strani jezik aktivno koriste i vreme provedeno na časovima iskoriste za poboljšanje konverzacijskih veština. 

 

Naši uvek nasmejani i vedri profesori su tu da Vam olakšaju učenje stranog jezika! Na našim časovima nećete imati strah da progovorite ili napravite grešku, strani jezik će vam se uvući pod kožu posle samo par časova. 

Konverzacijski kurs stranih jezika se pokazao kao najtraženiji među polaznicima nakon završetka određenog jezičkog nivoa i među onima koji bi želeli da aktiviraju pasivno znanje koje poseduju.

Konverzacijski kurs

9.900 RSD/cena kursa

Kurs se održava uživo - u prostorijama škole.
JEZIČKI SVET pruža mogućnost i online nastave.Pričajte na stranom jeziku sa našim predavačima iz udobnosti Vašeg doma! Savremeni tempo života, udaljenost od škole stranih jezika ili život u drugom gradu ne treba da bude prepreka Vašem detetu ili Vama da biste nam se pridružili.

Da biste pohađali nastavu na daljinu potrebno je da imate:

U svakom trenutku možete rezervisati mesto na nekom od naših kurseva!

Dođite da učimo zajedno!

Upis na kurs moguć je u bilo kom trenutku tokom trajanja školske godine!

Pored grupnih kurseva, uvek imate mogućnost individualnih časova – uživo (u prostorijama škole) ili online

Prijava