Poslovni kurs Engleskog jezika

O kursu

Znanje engleskog jezika je danas postalo neophodnost i predstavlja jedan od uslova za dobijanje posla, ali i napretka u karijeri. Na našem kursu poslovnog engleskog jezika razvićete veštine usmene i pisane poslovne komunikacije na engleskom jeziku, obogatićete vokabular i povećaćete samouverenost i sigurnost prilikom komunikacije sa poslovnim partnerima i u svakodnevnom radnom okruženju. Tokom časova koristićete sve četiri jezičke veštine: čitanje, pisanje, slušanje i govor

Govorite samouvereno na engleskom jeziku sa Vašim kolegama i partnerima i iskoristite nove poslovne prilike! Uz pomoć naših stručnih i posvećenih profesora, veoma brzo osetićete kako napredujete. Ne gubite vreme, stvorite sebi nove šanse!

Poslovni kurs engleskog jezika preporučuje se studentima koji tek treba da uplove u svet biznisa, kao i osobama koje žele da znanjem poslovnog engleskog jezika stvore sebi mogućnost za dalji napredak u karijeri ili pronalazak posla za koji je jedan od uslova neophodno znanje određenog jezičkog nivoa.

Cenovnik

Grupna nastava

7.400 RSD/mesečno
29.600 RSD/akcijska cena programa

Individualna nastava

2.300 RSD/cena jednog časa (60 min)
22.000 RSD/akcijski PAKET (10 časova)

Pored grupnih kurseva, na raspolaganju su Vam individualni časovi poslovnog engleskog jezika - uživo, u prostorijama škole, ili online - na samo klik od Vas.

Vi birate:

Dođite da učimo zajedno!

Upis na kurs moguć je u bilo kom trenutku tokom trajanja školske godine!

Pored grupnih kurseva, uvek imate mogućnost individualnih časova – uživo (u prostorijama škole) ili online

Prijava